Gulfem07 Arkadaşlar oğlum 10 ay 10 günlük yürümeye çok hevesli adımları artık yere sağlam basıyor.Kullandiginiz hızı ayarlanabilir yürüme yardımcısı tavsiyesi istiyorum ne alabilirim?Hızının ayarlanması önemli.
Kbrbydk Gulfem07 bende araştırıyorum ama şuan pilsan happy ilk adım arabam almayı düşünüyorum hazır indirimler varken. yine de tavsiye varsa bakalim. hızlı gitmiyormus bebek ittikce yavaş yavaş gidiyormuş yorumlarda öyle görmüştüm
GoGirl Gulfem07 markasini unuttum ben buyuk oglumdan kaldi 8 aylikken kullanmaya basladik biraz biraz kayiyordu o zaman hizina yetisemiyodu snr alisti yapa yapa 10 aylik yurumeye basladi
Seliminannesiii Gulfem07 bende 11 aylikken chicco ilk arabam aldım suan 12bucuk aylık artik yürüyor ben cok faydasinin oldugunu düşünüyorum onunla yürürkende cok mutlu oluyordu kuzum hala arada kullaniyo önünde oyuncaklari var onlarla oynuyor ve hızı ayarlanabiliyor dediginiz gibi
Furug Gulfem07 pilsandan sonra kizim yurudu 12 aylikti..banada alma gereksiz fln demislerdi iyi ki dinlememisim :)
Gulfem07 Kbrbydk e bebekte baby toys happy marka varmış atak kısmi tirtikliymis o yüzden hızlı girmiyormuş bundan almaya karar verdim siz de bir bakin.
Mom9 Pilsan aldım. Kızım hala yürümüyo 15aylık. Baya kullanmaya başladı onu ama dün iterken hızlı gitti ağzını tutma yerine vurdu dudağı patladı. 🙄 Biraz tehlikeli kontrollü olmak lazım
Gulfem07 Mom9 ayarı var diyorlar yorumlarda baktım da yok mu?Geçmiş olsun ya bende hızlı gidip öyle düşmesinden vurmasından korktuğum için özellikle ayarlanabilir istiyorum
Pamuk_seker Gulfem07 acikcasi ben birsey almadim kendi 10 bucukta yürüdu sadece basinda bekledim Ilk adim arabam yürüme arkadaşım falan kullananlar oldu 😇🥰🥰 masallah minige
Kbrbydk Gulfem07 pilsana çok benziyor fiyat olarak da aynı zaten. teşekkür ederim bir bakayım bende tekrar