Kurstalp1 Bebeğim 9 aylık ateşi 38.5 koltukaltı ne yapmam gerekiyo hastaneye götürmek istemiyorum heryer covid hastası neden çıkıyo bilmiyorum daha önce hiç dişinden ateşi çıkmadı 6 tane dişi var zaten
rbndmrcn Kurstalp1 yerinizde olsam hastaneye gotururdum çok yüksek bi ateş,soguk bezi koltukaltina ayaklarının altına basına tutun bi de burda okumuştum limon dilimini ayağının altına koyup çorap giydirin düşürüyormuş ateşi ben denemedim ama okumuştum
Seli_m Kurstalp1 diş ateşi 38in üzerine çıkmaz, bğyük ihtimal dişten değil, ateş düşürücğ verin, elbiselerini çıkarın, ama geçmezse bence de doktora götürün
Mom9 Kurstalp1 38.5 zaten diş ateşi olmaz. Boğaz enfeksiyonu olabilir o da antibiyotiksiz geçmiyor maalesef. 3günde geçmezse önleminizi alıp götürmeniz lazım
Kip Geçen hafta kızım 38.5 ateşle acilen götürdüm ortaklık ltihabi çıktı kalpol verdiler ateşi düştü sabaha kadar 4 kere ateşi çıktı 2 gün sUrdu ateş hemen acilen götürün yada bugün pazartesi aile hekimin de goturebilirsiniz ama calpol verin
Kurstalp1 Evet doğru söylemişsiniz virak enfeksiyon olmuşuz boğazımızda kızarıklık varmış bitkisel önerileriniz varmı