Sutlac11 Göğüslerim paramparça emzirirken yerleri tekmeliyorum tahin yap ve mustela krem kullandım geçmedi çaresini bilen varsa ne olur yardım etsin
Defneninannesi1108 Sutlac11 birazz silikon gögüs ucu dene emin ol en iyisi kendi sütün. Icinde birikiyo zaten ben oyle hicbisey anlamadan atlattim alismadida. Simdi 3 ay 12 ginluk hissetmiyorm gogus ucunu pamuk gibi cok degil 1 hafta taktim . Bence gumus kapaga o kadar para vermeye asla gerek yok.
nickimikili Sutlac11 yeni doğum yaptıysan genelde herkese oluyor göğüsler alışınca geçiyor canım bir sürü bir şeylereboşa paralar saçmadan bir hafta kadar bekle istersen benim 15 günde düzelmişti lansinoh krem falan kullandım ama bence pek işe yaramadı en güzeli kendi sütün ve temiz tutmak
busraa27 Defneninannesi1108 yeni dogum yaptm 10 gündür silikonla emziriyorum ama ona alıştı onsuz mememi tutmuyo siz naptnz 🙄
Cgdmltr93 Sutlac11 zeytinyağı çok iyi geliyor gümüş kapakta aldım kremleri de denedim ama en iyisi zeytinyağıydı. Ama zeytinyağını öylece sürme ocakta ısıt asidini al o şekilde sür.
Yenianne0606 Sutlac11 ayva çekirdeğinde jel yap hem doğal hem de çok rahatlatıyor. 8 tane ayvanın çekirdeğinin bir çay bardağo suda 1 gece beklet o zaten jel kıvamına gelir onu bol bol sür
SertapHilal Benimde paramparçaydı, göğsümü karbonatlı suyla silip gümüş kapak taktım acısı 1 günde geçti ama ne yaparsan yap o çatlaklar kolay kolay geçmiyo
Seli_m Sutlac11 ben bepanten krem sürüyordum ve üzerine poşet örtüyordum yumuşak tutuyordu, biraz fazla tutuyırdum o sırada diğer göğsümğ emziriyordum gün içinde bi kaç kez tekrarladım çabuk geçti
0606 Sutlac11 ben de her şeyi denedim ama sadece gümüş kapak etki etti emzirdikten sonra sutumle silip kurumasini bekledim sonra gümüş kapağı kullandim gerçi yine bı gogsum hala aciyo da ilk zamanlar gibi değil bir de ben yanlış emziriyomusum siz doğru pozisyonu bulmaya çalışın ben hala bulamadım bebeğim 10gunluk henüz
Elisabetul Sutlac11 Canım bende öyle olmuştum canım çok yanıyordu annem ayva çekirdeğini cezvede biraz suyla kaynattı soğuttu gittim geldim sürekli göğüslerime sürdüm 2 günde geçti mutlaka yap çok faydasını gördüm ben