Oyku123 10 aylik olduk 2 gunde belki kafasini 4.5 defa carpti 2 kere agzini carpip disleriyle dudagini yardi 😂😂 kızim hic durmuyor artik surekli hareketli ayaga kalkmayi ogrendi habire kalkiyor oturuyor tam yüruyemeside bir an da ellerini birakip kendi kendine gidiyor yetişemiyorummm valla hizina kafami çevirmemle bakıyom yerde düşmüş simdi bu kız şimarık mi olacak yoksa durulurmu büyüdükçe acep ay ben kimsenin sımarik cocugunu da kınamamistim ki 🤣🤣
CankizimRavzam Oyku123 ayni benim kizim tek fark disimiz yok bizde 11 aylik olacaz ama MASALLAH tutabilene ask olsun canlari sagolsun napalim 🤗 bu seyler varmis bende alcam kose korumaliklari ondan bak bi bak canim plastik olurmus 💞
Pinkbery Oyku123 şimarık değil hareketli olacak😃ve cocugun hareketli olanı makbuldür herzaman. Çocuğun küçüklüğünde yaramaz oluşu, büyüklüğünde aklının ziyadeliğidir. Ravi: Hz. Amr İbni Ma’dikerib (r.a.) Kaynak: Ramuz el e-hadis, 315. sayfa, 6. hadis 😃😃
Oyku123 CankizimRavzam baktik durmuyor bziim kız onlemleri aldık bizde priz meraklisi bizimki prizlere kapaklar taktik dediginiz köse korumaklarini yapiştirdik cekmecelere kilit aldik . Ama bu seferde omlar dikkatini cekiyor habire onlari cekistiriyor
CankizimRavzam Oyku123 ALLAHIM yardimciniz olsun benim kizimda kendini birakiyo birden yere küt diye dusuyor
Khumar_cafar Mom091 bi de tirmanamayinca beni de tesvik ediyor hadi sen tirman bakayim nasil yapiyorsun diye.😆😆saka olmadigina o kadar eminim kii
Mom091 Oyku123 berjeri çekip arkasına giriyor. Bir de bağırıyor anneşiiiii diye. Geçen akşam fon perdesinin arkasına saklanmış. Aklım çıktı kapıları da açabiliyor. Bir apartmana koşuyorum bir banyoya. Ayza Ayza bağırıyorum yok aklımı oynatacaktım. Perdeden kafasını uzattı buydayııııımmm diyor. Güler misin ağlar mısın💆🏻♀️
Khumar_cafar Benim kiz da ayni durumda hiccc durmazz hiccc. Bi tek kaka yapinca bir yerde sabit durup isini yapiyor. O anda da zaten kaka yaptigini anliyorum. Uyurken bile kivir kivir kivriliyo. Allah yardimcimiz olsun valla ben en son istifa edicem herhalde 😆😆😆
Mom091 Khumar_cafar evet evet😁 bir de koltuğa çıkıp hoplayacakmışız. Eşimi beni falan bir koltuğun üzerine topluyor hopluyoruz birlikte😁😁