Seboozeynoo 2 aylık bebeğim elini sürekli ağzına götürüp emiyor karnı tok olsa da sizce normal mi bayanlar
CigdeminMevasi Seboozeynoo karnı tokta olsa emiyorlar canm omaylar ellerini keşfetmeye başlıyorlar kızım 4 aylık hala emiyor doktorumuz normal dedi elini çekmeyin ağzından kendi iradesi zayıflar dedi bizde dokunmadk
Hulya_ Seboozeynoo Benim oğlum 3 bucuk aylık ağzına sığsa iki elini birden emicek öylede şevkle emiyo yani ellerini 😂 Normalmiş ellerini keşfediyorlarmış bende dokunuyorum emmesine izin veriyorum zaten engelleyince öfkeleniyor 😅
gulcezerenarslan Seboozeynoo gayet normal benim bebe bileğine kadar sokuyordu daha sonra kendiliğinden yapmayı bıraktı
Seboozeynoo CigdeminMevasi hmm teşekkür ederim bende çekmeyeyim o zaman alışkanlık yapmasın diye sürekli elini tutuyordum
Seboozeynoo gulcezerenarslan en kısa sürede bırakır inşallah benim ki de çok emdiği zaman kusacakmış gibi oluyor
Kuzeyin_annesi5 Benim oğlumda aynı elini kizartana kadar emiyor sinirleniyor daha çok ağzına sokuyor 3 aylığız bizde 😄
Ruya_Hayal Seboozeynoo benim kızım 22 günlük ve şimdiden ekmeye başladı ben bile imrenmiyor değilim şapur şupur nasul dadlu emiyor😄😄