EMM2020 Eniz1907 besin alerjisi en son siz ne yediyseniz ya da neyi fazla yediyseniz onu yemeyin devam edecek mi bakın süt ve süt ürünü alerjisi özellikle bu durumu oluşturuyor zannedersem
Katibee Eniz1907 oğlumda kanlı mukuslu yapmaya başladı aniden bağırsaklarında parazit varmış ilaç kullandık normale döndü
Bedsm Sut ve sut urunlerine alerjisi olabilir, kizimda oyleydi. Bi sure o urunleri tuketmyn. Denersnz.tabiki doktora dnismk en iyisi fakat kucuk oldk lari icin test lerde pek cikmiyor
Bellabells Eniz1907 benim oğlumda kanlı mukuslu kaka olmuştu.bir haftalıkken kan farkettim.süt yumurta alerjisi vardı.bizim baştan beri vardı yani.kanlı mukuslu kaka sadece süt alerjisi değildir ama. Önce doktora götürüp bir baktırın. Bazı bakteri mikrop virüslerde bunu yapıyor.benim oğlum geçen gün antibiyotik kullanmak zorunda kaldı. O da kakada kan yaptı. İlacı bıraktık.sebebi çok yani. Doktor daha iyi bilir
Eniz1907 Bellabells hem kankı kakasını hem normal kakayı götürdü eşim test tahlil yapıldı rotavirüs pozitif çıkmış aşısını olmuştu birdaha olursa haber verin demiş okadar
Bellabells Eniz1907 çok geçmiş olsun. Ne zaman aşı oldu.bir de rota ishal kusma ve yüksek ateş yapar.dikkat edin kontrol edin sık sık