Sibelikraa Hayirlı aksamlar kızlar bebeklerinizi gece uykusuna nasıl aliştırıyosunuz benim 6 aylık kızım saat 10 da yatrsam 3 te kalkiyo ve bidaha uyumak bilmiyo ve artık onunla ilgilenecek gücüm olmuyo güzdüz zaten uykusu pek iyi degil yarım saat bile uyumuyo çok bunaldım gece uykusuna aliştıranlar varsa bilgi verin lutfeenn nasıl başarıyosunuz 😢😢😢
deletedmom2200 Sibelikraa muhtemelen uykusunu almış oluyor o zamana kadar. Sabah en geç 7 de uyandırın günde max. 3 uyku yapsın ve akşam 10 nda uyuyorsa en az 4 saatlik uyanıklık olması gerekli yani 5.30-6 gibi son şekerlemesini yapmış olmalı
delikiss Sibelikraa canim 6 gibi yatir ve badeem oyle yapıyor ben 6 gibi uyyrym snra 11 gibi gece hic uyanmiyor
Sibelikraa [bilinmeyen] 10 dan once 5 te uyuyo bucuk gbi uyniyo guzdüz uyanmasida degisiyo 6 bazen 7 ama bi kere uyaninca hep besık sallansin istiyo o uyuyo ben uyuyamiyorum
Sibelikraa deletedmom2200 gunde zaten 3 kere uyuyo ama mama icmek için uyanıyo ve uykusu dagliyo bidaha ben besik salliyorum uyuyo besigi bi birakiyorum aninda uyaniyo napicam bilmiyorum