CigdeminMevasi Filiz-asel 3 ay 15 günlükken sağa sola dönmeye başladı şuan 4ay 5 günlük surt üstü yatarken yüz üstü dönğyo yada tam tersi
Filiz-asel bitterikolata 4buçuk aylık dönmüyor dişleri çok kaşınıyor sadece ona odaklı suan 2bucuk aylıkken dönüyordu
Deletedmom7 Deletedmom7 yani ters dönmeden bahsediyorum sağa sola dönmeyi hatırlamıyorum ama oda3 ay civardır
bitterikolata Filiz-asel endişelenme dönmenin çok bi artısını görmedim valla herkesin çocuğu maşallah iki üç aylıkken dönmüş benim altıncı ay bitiyordu neredeyse yedinci ay döndü ama dokuz aylıkken yürüdü çok da önemli değil bence canım ☺️
Azatsmommy Cennet-Kokulum Filiz-asel 2 buçuk aydan beri sağ sol dönmeler başladı ama tek tük. Bugün 4 ay 22 günlük 1 haftadır da tamamen dönüyor
MerveGl- Benim kızım da 4,5 aylık ama henüz tam dönemiyor. Yarım dönüyor.Bizim ki Bugünlerde ayağını ağzına getirmeyi keşfetti 😊
Sumomss Benim kızımda 4 ay 20 günlük be dönüyor nede oyuncaklara uzanıyor elleri sürekli ağzında hiç alakadar olmuyor oyuncaklarla malesef bende çpk endişeliyim
iki_tospik_annesiii Filiz-asel 4 buçuk aylıkken yavaş yavaş sağa sola kendini atıyordu. Şimdi 6 aylık gayet yüz üstü dönebiliyor. Millet ileri giderken bizim paşa geri geri gidiyor 😀
Cennet-Kokulum Azatsmommy maşallah artık devamı gelir ilerleyen zamanlarda sürünmeye de başlar yavaş yavaş 🤗🤗❤️❤️