Yusufpasaa0820 ah o kadar haklısın ki. Bu konu hakkında yaşadıklarımı yazarken bile kelimelerimi nasıl özenle seçtim anlatamam. Sağlıklı doğdu. Sapasağlam aldım kucağıma gibi söylemler can acıtır, biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Benim testlerim çok riskli çıktığında bende her ne olursa olsun o benim yavrum dedim ve kabullendim. Fetal DNA, veya amniyosentez yaptırmadım. Belirsizlik içinde girdim doğuma. Ama benim fotoğrafcım da hazırdııı. Çekim kıyafetlerimiz, oda süslerimiz hepsini özenle seçtim. 😌 Bana şaşırmışlardı down olma ihtimali olduğunu bile bile nasıl bu kadar hazırlık yaptın. Odanı süsledin? Fotoğrafçı tuttun diye? O an beynimden vurulmuşa döndüm. Nasıl yani dedim ya? Bebeğim down olursa karalar mı bağlamam gerekiyor? Gerçekten bunu mu bekliyordunuz? Hayır. O benim canım. O benim yavrum. Down olarak doğsa bile herşey olması gerektiği gibi olacak. Böyle Kocaman Kocaman gülerek fotoğraf da çektireceğiz. El emeği süslerimizi de büyük bi hevesle konuklarmıza vereceğiz. O aile olarak bizi seçmiş. Karalar bağlamak ne haddimize. Hoş gelmiş, sefa gelmiş. Evimize neşe, ömrümüze yoldaş olmuş der, mis kokusunu içime çekerim dedim. 🌸 Kuzucuğunu badem gözlerinden öpüyorum. Seni de sevgiyle kucaklıyorum güzel ve özel anne 🥰