Tugce2020 Kızlar çok yıkamaktan ellerim kurudu çatladı bazen kan olduğuda oluyor az ellerim ve dudağım için vazelin kullanabilir miyim biliyor musunuz doktora sordunuz mu hiç
Miniklerin_annesi Tugce2020 yani kullanılır bnce canim Bn kullanıyorum 7 aylık bebeğim var yemiyosun sonuçta 😕
Tugce2020 Miniklerin_annesi bende emin olamadım ya düzgün ilaç kullanılmıyor ya bide çatladı iyice kan oluyor bazen o yüzden emin olamadım sadece kurulukta değil ya teşekkür ederim :)
Miniklerin_annesi Tugce2020 Hastaneye gidemiyorsan bi eczaneye sor istersen yakınlarında varsa emin olursun için rahat olur 🙂
Tugce2020 Miniklerin_annesi terramycin kullanabilir miyim diye sormuştum kullanabilirsin dedi canım daha önce doktora sordum kullanma daha dedi o yüzden eczaneye sormuyorum artık :)
Miniklerin_annesi Tugce2020 anladım canım sağlık ocağında ki doktoruna da sırabilirsin arayarak hastaneler malum
Asafeymeninannesi Tugce2020 Vazelin bir nemlendirici sonuçta. Farklı el kremleri kullanıp dururum. Bunlar süte geçmez. Yendiğimiz bir madde değil ☺️
cottoncandy Kullanabilirsiniz vazelinin sütünüze geçeceğini hiç sanmam. Ben de emziriyorum ve geçen gün kullandım ellerimin üzerindeki çatlaklara. Vaselin marka vazelin benimki.