Iyi geceler hanimlar burdan basak anlatacak kimseleri bulamadim kimse beni anlamiyor.istahsizlik konusunda cok cektigim 2 yasinda bi kizim ve 3.5 aylik bi oglum var ama ben nerdeyse tum gunumun yuzde yetmisi mutsuzum kizima istemeden bagiriyorum herseye kiziyorum esimle surekli tartismak icin biseyler buluyorum herseyi tartismaya goturuyorum oncedende boyleydim ama bukada r fazla degil cocuk yokken ve tek cocukluyken bukadar fazla degildi.iştahim kesildi evimi temizlemek istemiyorum üstten gecip birakiyorum eşimle iliski bile yasamak istemiyorum bazen durduk yere biri kizimi öldürüyormus goruntusu gozumun önune geliyo ve bu genelde ailemden biri oluyor neden bilmiyorum tam yemek yicem cok severek isteyerek yaptigim yemek dahi olsa aklima kötü kötü pis seyler geliyo mesela sanki icinde kıl vs biseyler gormus gibi oluyorum yada yillar önce mide bulandirici bisey gorduysem hafizamdan silinmiyor yemek aninda aklima geliyor yemekte yiyemiyorum önceden boyle degildim herseyi cok fazla kafaya takiyorum .esime anlatiyorum beni anlamiyor sen cocuklarini sevmiyormusun diyor ama cok seviyorum istemeden bagiriyrm snra cok pisman oluyorum her sabah tekrar başa sariyor ya bende sorun var ya kimse beni anlamiyor yada ben delirmek üzereyimde farkinda degilim ne olur bana akıl verin😔