Elaalya İyi akşamlar güzel Anneler. Kızım 8 ay 16 günlük emeklemeye dair hiç belirti yok. Emeklemeye teşfik için yüzükoyun yatırıyorum 3-4 dk sonra ağlıyor asla durmuyor. Koltuk kenarlarına tutunarak ayakta duruyor ama sıralama yapmıyor. Çocuğun için ne yapabilirim? Ya da normal mi bu durum?
TubaEfe Elaalya bende oğlum emeklemiyor diye doktora sordum o da emeklemeyi bir gelişim aşaması olarak görmüyoruz emeklemeden yürüyen bebekler de oluyor dedi bir problem değil hiç canınızı sıkmayın 😊ve benm oğlum 9 buçuk aylık şurda iki haftadır başladı bir iki gündür tam emekliyor artık 🥰
Elaalya Cinaralininannesi Canım emeklemeden önce sürünme ya da döne döne bi yerlere gitme gibi durumu oldu mu?
Aley_ Gayet normal. Bazı bebekler bir süre sürünür sonra emekler, bazısı sürünür emeklemeye geçmeden yürür, bazısı hiçbirini yapmaz direkt yürür.☺️
Elaalya Aley_ gulcezerenarslan Badem TubaEfe çok teşekkür ederim hepinize. Kafama takılıyordu, içime su serptiniz ☺️
gulcezerenarslan Elaalya Benim oğlumda 8 ay 16 günlük ve emeklemiyor belkide direk yürüceklerdir bende emeklemeden yürümüşüm fazla takılma ve oluruna bırak :)
Zeynephatice Elaalya bizimkide 9 aylık yeni yeni geri gidiyor ayakta duruyor ama sıralama yapmıyor emeklemeden yürüyecek diye düşünüyorum ama bellide olmaz.her bebeğin gelişimi farklıdır üzülmeyin bence.bide bizimki 1 ay erken doğdu
Cgdmckr Elaalya darlanma canim moralini bozma cok iyi anliyorum seni benim oğlumda tam 10 aylik oldugu gün emeklemeye basladi suan 11 ay 6 gunluguz
Mervish24 Benim kizim 2 gun sonra 10 aylik ve emeklemiyor ayni dediginiz gibi:) ben hic dert etmiyorum.
Nrgs Elaalya benim bebeğim 8 aylıkken anca dönmeye başlamıştı 🙊😁 acele etmeyin belki daha vakti vardır kaldı ki zaten emeklemek bir gelişim evresi değil yani hiç emeklemeyedebilir ☺️
Fylmaz Benim kız da 9 aylik ken emekledi ve bir bakmissinsiniz pıt diye emekliyor öncesinde benimki de hiç belirti vermedi
MotherQueen Elaalya benim oğlum hiç emeklemedi bende korktum yürüyemeyecek diye ama 14 aylık birden kalktı yürüdü 🥰 korkmayın normal
Elaalya MotherQueen iyi ki sormuşum ya. Hep kafamın bi köşesinde takıllıydı bu konu ☺️ Teşekkür ederim