Ecemli Mastit oldum goguslerim agriyor kolum agriyor sagiyorum dusta aldim masaj yaptim zeytin yagiyla saclarimi taradim gogsumun uzerine ama hala agrim var nohut gibi kitleler var ne yapicam ne ise yarar soyler misnz lutfen
heval2020 Ecemli eskilerin sut cekmesi diyorlar valla masaj falan ise yaramio bnce gecenlerde bendede oldu gorupte canimin istemedigi yemedigim seyler vardi yedim gecti sizinde var mi gorupte yemediginiz biseyler
Ceylan-ela Ecemli lahanayı göğsüne koycan canım babada dediler ama pek bir işe yaramadı en iyi çözüm sütünü sağ ve sağlığın sütü çocuğa verme dök gögsünü iyice boşalt
havvaace Ecemli makina çekiyodu göğsümü eşimde isaret ve orta parmağıyla iyice bastırıp kaldırıyodu parmaklarını bu sayade kurtuldum ebemiz önermişti
Cerennh Ecemli benimde kitleler vardı ,hatta kızardı ve kaşıntı da vardı o kitleleri baş parmakla üzerine bastır süt akıcaktır,ama tamamen bastırıp bitir göğüslerini, Her gün yaptım 3 günde içi boşalınca rahatladım yoksa ateş filan yapıyor
cnrasl Ben de mastit olmuştum genel cerraha gittim sıcak yada soğuk uygulama önermiyor aZdırabilirmiş durumu ılık suyla yıkayabilirsin ya da tampon yapabilirsin dedi ve en önemli nokta kesinlikle sağım yapmayı önerdi kitleleri anca o şekilde boşaltabilirmişiZ kan gelsede çatlasada göğüs ucun emzirebilirsin dedi antibiyotik yazdı çok zorda kalmazsan kullanma dedi umarım işine yarar ben bu durumdan ılık suyla banyo ve özellikle sağım yaparak kurtuldum
ufuk0505 Ecemli canım hiçbişey yapma… sadece geniş kaba kaynar su doldur üzerine memelerini eğerek dur üzerine havlu at hava almasın şıp şıp damlıcak sütün inşallah açılcak kanallar ❤
sevimmm Ecemli canım Bi hafta öncesinde bende yaşadığım için 3 günde atlattım çok şükür öncelikle kantaron yağı bul çok faydasını görüceksin eğer emziriyosan ve meme başında yara yoksa sütün kanlı gelmiyosa sağmaya çalış ben hem biraz sağdım sütümü verdim çoğunluktada mama verdm maksat bebek sonradan sütünü reddetmesin bebeğim 5 günlüktü bu arada aventin göğüs kalkanını aldm tabi benim göğüs ucundada yaram olmuştu göğüs kalkanının hava geçirgen delikleri olduğu için daha çabuk atlattım dayanabildiğşn kadar sıcak duşa gir elinle masaj yap ve sütünü mutlaka sağmaya çalış Süt arttıkça göğüs daha da şişiyor eşim sağolsun sıcak suya havluyu batırıp batırıp hafif sulu şekilde göğüslerime sıcak kompres yaptı ardarda tekrarladı çok rahatlatıyor yaptıkça içerideki fazla Süt çıkıyor zaten suyun rengi değişmeye başlıyor sıcak kompres günde 3 kere yapın en kesin çözüm bu çok çok geçmiş olsun 🙏
Haticezd Leğene sıcak su koy ve içine beyaz sabun havluyu sık göğsüne koy su soğuyana kadar devam et sonra bir daha tekrarla ara arada masaj yap sonra sağ veya emzir öyle geçer bu arada antibiyotik te kullan ben makinayla sağarak azdırmıştım mastit imi 1 ay çektim en son makinayı bıraktım ağlaya ağlaya emzirdim ve mochi pompayla sağdım kurtuldum
Kuzucum Ecemli lahanayı haşla dayanabildiğin sıcaklıkta soğuyana kadar beklet sonra banyoda sıcak suyla masaj yap baya rahatlatıyor