Seyma-2436 nisa1747 Sıcak duş al göğüslerine yakmayacak derecede suyu tut yukarıdan aşağıya elinle masaj yap sıcak içecekler rezene özellikle tüket
Seyma-2436 nisa1747 Sezeryansa 3 güne kadar gelmeyebilir. Sağ ya da sık sık emzir bebişinde emmeyi reddetmesin. Temiz bezleri ütüyle ısıt göğüslerine koy elinle yavaş yavaş üsten aşağı masaj yap su ve sıcak içecekler tüket
ezgims nisa1747 Bende sezeryen oldum 2. Gun dus aldim doktorum ablamdı su geçirmez bantlar var onlardan alıp yapistirin hem çok rahatlarsınız. Birde sıcak havli koyun elinizle masaj yapın bol bol. Birde eczanede çaylar var ama en önemlisi stres yapmamaniz ve elinizle bol bol masaj yaparak sağmaya çalışmanız
miraysmomm nisa1747 bende sezeryan oldum 1 gün sonra duş al dedi sana neden 10 gün dedi ki bu Arada stres yapma ne yaptıysam 4 gün boyunca gelmedi 4. Günden sonra dolu dolu geldi sütüm onun geleceği belli bir zaman var strese sokma kendini
Ensar-und-mutter nisa1747 havluyu demliğin veya Peteğin üzerinde ısıt ve göğsüne koy sürekli sıcak tut göğsünü
SevcanDenizKorkmaz nisa1747 4-5 adet kuru inciri tüm bir şekilde 2 su bardağı su ile hasla iki üç çay kaşığı zeytinyağı koy onun hepsini ye. Sezeryan olduğum için sütüm gelmedi iki gün ve bunu yediğim gece sütüm gogsumden damlıyordu bende çok işe yaradı inşallah sende de işe yarar. Ve bebeğini süt olmasa da emzir o çektikçe gelecek süt
DenizOzlem nisa1747 bol su, bol dinlenme (biliyorum zor ama elinizden geldiğince), bol emzirme, mama veriyorsanız emzirme destek sistemi ile verirseniz sütünüz de gelir, ve stres yapmayıp kendine, bedenine güvenme, sütünün geleceğine inanma: çünkü gelecek 💙
nisa1747 Çok sağolun hepsini deneyeceğim şimdi besin takviyesini 0 aylık İçin olan biberonla mı yoksa kaşıkları vereyim
Ensar-und-mutter nisa1747 canım bende 50 günlük anneyim 3 gün felan sütün gelmemesi normal benimde gelmemişti hatta benimki 4 gün sonra hafif su gelerek başladı merak etme gelir yakında bolca sıcak su tut göğsüne ve sürekli bebeğine emdir göğsünü o emmeden gelmez inan ben lavaboya gitmek ve yemek yemek dışında oğlumun ağzından çıkarmıyordum göğsümü 🙈🙈🙈
Aryemus_3 nisa1747 hurma rezene helva yulaf beyaz üzüm tarhana çorba kompostolar bool su ve bool pozitif düşünce rahat ol gelecek sütün gelmese bile dünyanın sonu değil yeter ki rahat ol
MemetMeral Bende sezeryan oldum şuan 13 günlüğüz çok şükür sütüm geliyor 3 gün sütüm gelmedi kayısı suyuna kuru maya karıştırıp içtim hep sıcak duş aldım su geçirmez bant vardı
Cerennh nisa1747 benimde hastanede çok azdı 2.nci gün eve geldik eşim eczaneden başı mavi olan bi el pompası vardı,inanır mısın göğüslerim aktı resmen denemelisin bence 😊
Kadermustfa Cerennh benim sütüm hamileyken gelmeye başlamıştı ama meme ucu olmadığı için ememedi ve süt geldikçe geldi göğüslerim taş gibi olmuslardi onun ağrısı enseme belime omzuma heryerime vuruyordu o mavi başlıklı pompa sayesinde nasıl rahatladım anlatamam