aycanoyan1 tam tamına 4 sene hemoroid rahatsızlığı çektim bekarım o zamanlar. Çok da korkuyordum malum bölge doktordan falan😬 araştırdım çok Ender Saraçoğlu’nun kürünü yapmaya karar verdim. Belki bir umut, çünkü asla yürüyemez duruma gelmiştim. 10 adet uzun kemer patlıcan saplarını bir güzel kaynatıp, 10 gün boyunca iciyorsunuz. Gerçekten dua ettim yatıp kalkıp. Geçti ağrısı da, tekrarlaması da. Hamileliğimde yine oldu o kadar yıl olmayan şey. Kabizdim sürekli ıkınma isteğiyle. Ta ilk olduğum zaman doktor bana, fitil krem ve Daflon adinda ilaç vermişti. Düzenli kullanıyordum. Bu hap ödem de atıyor ayrıca makatta oluşan memeleri indiriyor. Ağrı da yok oluyor. Tekrar olunca kadın dogumcuma sordum kullansam sorun olur mu diye, fitil vermedi Daflon ilacı ile keza yine krem verdi. 2-3 gün içinde geçti. Doğum yapali 4 buçuk ay oldu, şükür bir daha tekrarlama yapmadı. İsterseniz hem kemer patlıcanı hem de dediğim basur için olan Daflon ilacı ve fitili araştırın. Yüzde 90lik dilimde geçecektir🖤 Anne80 aycanoyan1