Merhaba kızlar lohusalık dönemimde kayınvalidemle kalmak zorunda kaldım pandemiden dolayı yollar kapandı ve doğum erken oldu.kayınvalidem çok çekilmez biri bunu bütün akrabalarda söylüyor. Çok yalan söylüyor,çok fesat ve paracı.evlendiğimizden beri para çok istediler bizden verdik ev alırlarken yardımda ettik.Hatta direk altınlarımı istediler vermedim bununda meselesi kapanmadı zaten.Ama kayınvalidemin istekleri bitmiyor. Eşim artık vermeyeceğim diyor ama onada artık güvenemiyorum. Bebeğim doğdu hiç bişey takmadılar bebeğime üstelik onlarla kaldığımız dönemde ceplerinden kuruş çıkmadı.Her aradığında mutlaka beni sokuyor ve çok eski kafalar hürmette kusur istemiyorlar eşimde asla kusur etmiyor. Ama sonunda kafayı yiyen ben oluyorum.Eşim annesiyle konuşsada hiç bişey değişmiyor.yarın onlara gideceğiz bunu düşünmek bile strese sokuyor.psikolojimi bozuyor sürekli tatlı tatlı konuşup laf sokmasından bıktım. Cevapta veremiyorum kayınpederimin yanında.Çok canımı sıkıyor. Burda anlatamayacağım çok fazla şeyine denk geldim ağladıklarım oldu.Bu durum evliliğimize zarar verecek diye korkuyorum.Çünkü sürekli eşime anlatıyorum oda dinlemek istemiyor bana hak veriyor ama annesiyle ilgili bişey dediğimde yinede kabullenemiyor. Nasıl atlatacağım bu durumu