Fulyaalinmina Aranizda bebeğine yaptıran varmı bebegim küçük doğdu haftası. Video izledim perişanım uyku uyuyamıyorum canı acır mı bişey olur mu ağlamaktan harap oldum
Hld61 Fulyaalinmina illaki ağlıyor kolay test değil ama bebeğin sağlığı için yapılıyor sorun varsa tedavi edilmeli benim kızım 28 haftalık doğdu 3. Kez gideceğiz .Ben de dayanamıyorum ağlamasına ama sağlıklı olsun bu test nedir ki
canimoglum_2020 Fulyaalinmina bi damla damlattılar 15 dk sonra doktor baktı başka bişi demi yapıyolar 🤷🏻♀️
Tuba_sahra Fulyaalinmina 2 defa kuvezde yatarken 2 defada kuvezde çıktıktan sonra gittik.İhmal etmeyin canları yanmiyormus sadece rahatsiz oldukları icin agliyorlarmis
Fulyaalinmina Hld61 çok üzüldüm videoyu izleyince o şekilde olması beni çok yıprattı inanın bebeğiniz huzursuz oldu mi test sonrsi
Fulyaalinmina canimoglum_2020 gözlerini biseyle açıyorlar ben görünce çok uzuldum belki normal biseydi r ama beni üzdü
Sebo Fulyaalinmina keske izlemeseydiniz video. Bizde goturduk bebekelrimizi,evet cok agliyolar,gozleri kizariyo ama anlik.Sonradan hic huzursuz olmadi benimkiler,testten ciktiktan sonra. Sizde uzulmeyin sagliklari icin sonucta iyi dusunun
Hld61 Fulyaalinmina testten sonra huzursuz olmuyor gözleri yorgun oluyor uyuyor biraz zaman geçince düZeliyor
Suhedaaa Tuba_sahra ben canlarının yandığını düşünüyorum sırf kafasını hareket etmesin diye sıkıca tutmuş resmen el izleri çıkmış hemşirenin geceleri ara ara ağlıyordu canı acıyordu sanki
Fulyaalinmina Tuba_sahra can yakan bişey değil mi o şekilde gözlerini acmalari tabi ki yaotiricam ama inanın canım şimdiden acıyor benim etkisinden çıkamıyorum
Suhedaaa Fulyaalinmina çok zor ama mecburuz ve anne babayı içeriye de almıyorlar muayene işi bittikten sonra kızım o odadan resmen gözü yaşlı kıpkırmızı ağlamaklı çıkıyor yüreğim cız ediyor 😤
Fulyaalinmina Suhedaaa daha hiç ağladığını duymadım bebeğimin birtek topuk kanı alınırken bagirmisti o kadar şuan da hiç ağlamaz sadece mikirdar acıkınca orda neler olacak tahmin edemiyorum
Fulyaalinmina Suhedaaa canı illaki açıyordur gözleri o şekilde 15 dk duruyor sanırım çok üzücü benim bebeğim çekik gozlu zor acıyor küçücük gözleri nasıl olacak bilmiyorum
yagmurcfr Fulyaalinmina Benim bebeğim 38 haftada doğdu erken doğum değil yani öyle göz muayenesi yazmışlar dı götürdük bizede rop yaptılar genel bakıyormuş doktor bilmediğim için bişey demedim sonradan öğrendim erken doğan bebekler için yapılıyormuş Durduk yere Yaptırmış olduk çok ağladı bebeğim damla verdi Netira diye onu kullanıyoruz şuan ben duramadım zaten babası kaldı içerde ben dışarda kaldım mide bulantısı baş dönemsi elim ayağım çekildi Çok kötü oldum cesaret yok bende ilk bebek olunca herhalde biraz korktum ama eğer gerekiyorsa sağlığı için yapılması daha iyi olur Damla uyuşturuyormuş canı yanmıyormuş hemşire öyle demişti
Fulyaalinmina yagmurcfr bizim erken doğum ve kuvezde kaldı mecbur dediler yaptiricam ama sadece o şekilde canları acıyor mu sonrasında huzursuz olur mu bunları merak ediyorum
Tuba_sahra Fulyaalinmina Doktorların hepsi öyle söyledi.Biz Zeynep kamilde yaptirdik eşim girdi yanında.Biliyorum çok zor ancak sağlığı için yaptırmamız gerekiyor.Bebislerimizin iyiliği için .Umarim kolaylıkla atlatirsiniz sizde.
yagmurcfr Fulyaalinmina bizim ki odadan çıktığında uyumuştu eve geldiğimizde de sıkıntı olmadı huzursuzluk yapmadı çok şükür sizinkin de Allah’ın izniyle bişey olmaz bebeğiniz için o işlem su gibi kolay geçsin kıyamam hepsi melek rabbim hepsini korusun sağlık sıhhat versin hiç bi bebeğin canı yanmasın 🤲🏻🤲🏻🥰
Deletedmom14 Fulyaalinmina sonrasında hiç huzursuz olmadı benim bebegim .hatta daha da sakinleşti. Çok komik bakiyodu etrafa .hani yaşlılar göremezse odaklanır ya öyle 🤣 damlalardan sanırım biraz sersemlesti. Birde gözbebeği büyüdü, kocaman oldu. 2 gun de eski haline döndü. Ama aşılar bile daha huzursuz ediyodu rahat olun
Fulyaalinmina Tuba_sahra insallah teşekkür ederim İzmir Behçet uz a yönlendirdi doktorumuz inşallah iyi geçer