Freud Elmalipankek sızıntı şeklinde oluyor biri, diğeri ise ağız dolusu cidden fışkırıyor anlamamak mümkün değil
canimoglum_2020 Elmalipankek bebeğin ne kadarlık daha önce böyle kustumu bebeğini en iyi sen tanırsın yani hareketleri vs şüphen varsa durma git bi göster
Elmalipankek Emzirdim 5 dk boyunca sürekli tepindi sırtüstü yatarken kollarını bacaklarını hareket ettirdi hep oturur pozisyona getirdim kustu süt ve su karışımı gibiydi otururken önüne geldi yani akmadı dudağından
Elmalipankek Mataramı verdim eline ondan su gelmiş olabilir ağzına direk kaldırınca kustu yaklaşık düşeli 20 saat oldu başka bir şikayet hiç yaşamadık
Elmalipankek canimoglum_2020 6 aylık 20 saat geçti düşmesinin üzerinden olabilir mi ki bilemiyorum çok fazla hareket etti hemen kaldırınca kustuğundan içtiği gelmiştir diye düşünüyorum direk kusmadığı için
Elmalipankek canimoglum_2020 her günkü gibi başka değişiklik yok uykuya meyil emmeme başka hiçbir şey yaşamadık emzirdim mataramı verdim oynasın diye az su vardı içinde ağzına geldi belki tepindi çok otutturunca kustu mdeden yükselip kustu gibi geliyor bana düşmeyle ilgisi var mıdır ki