Hanifeikranur Bebeğinizin bezini uyumadan saat kaçta değiştiriyorsunuz sabah kaçta açıyorsunuz ? Ben sanki çok bekliyormuşum gibi geldi ama gece değişince uyanıyor ve alışmasın diye gece açmıyorum . Akşam 7.30 8 gibi değişiyorum sabah 6 bazen 6.30 gibi açıyorum
Yenidennn Hanifeikranur uyumadan önce değişiyoruz 10 11 arası, sabah 8 9 falan değişiyor. Kakasini yaparsa hemen degistiriyorum emzirmeye kalkınca falan ama çişinde degistirmiyorum gece.
Vanilya Hanifeikranur Ben 6 saat değiştirmiyorum. Bazen 12 saat çişli bezi kalıyor. Sızdırma falan sıfır. Poposu da kuru oluyor. Prima premıum dan çok memnunum
Ruzgarbaby Hanifeikranur Canım akşam 7.30 ta uyumadan önce değiştiriyorum sabahta 8.30 ta açıyorum değiştiyorum prima premuim care kullanıyorum geceleri gündüzde 3,4 saatte değiştiyorum gündüzleri prima günlük bez kullanıyorum
Elif-meva Hanifeikranur benim kızım gece uykusuna 10 da geçiyor. Saatini bildiğim için uyumadan bir yarım saat önce falan bakıyorum yapmışsa değiştiriyorum. Sabahta 7-8 gibi değiştiriyorum