Amilayse Arkadaşlar bebeğim 6 ay 9 günlük, ek gıdaya başladık. 3 gün kuralını uygulamaya başladım. Elma püresi verdim resmen öğürdü almadı ağzından çıkardı, armut püresi denedim yine aynı şekilde kabul etmedi. Neden böyle yapıyor, neden yemiyor olabilir 🙏🏻🌸
bynduru Amilayse Merhaba ben daha baslamadm ama iki hafta öğürmesi cok normalmis.Saglikli bir durum korkmayin.Reflekslerden oluyor.Jnternetten arastirabilirsiniz gecici yani
Deletedmom090 Aç karnına deniyorsunuz değil mi? Bide öyle istemediği zaman zorlamayın bi süre sonra tekrar deneyin. Yanlış anlamayın ama bence sebzelerden başlayın tattırmaya. Meyvenin tadını alınca sebze istemiyor sonra ben yaşadım çünkü
Amilayse Deletedmom090 evet aç karnına denedim. Doktorun demesine göre yaptım o zaman yarın da patates püresi falan deneyeyim 🌸🤷♀️
Amilayse [bilinmeyen] aile hekimi ile görüştüm. Yoğurt ve meyvelerden başlayabilirsin dedi. Yoğurtu alıyor ama meyveyi geri çıkarıyor malesef
Deletedmom090 Amilayse aile hekimlerine saygımız sonsuz ama konu bebek olunca doktordan öneri alınmalı bence 🙈