Demir0101 Fatmaaaaa ben geceden kuru uzumu ıslatırdm mıkserden gecırır o suyuyla ırmıgı psıırırdım mısler gb olurdu dktrunuzda onay vermıstı alıstıkca ıcıne kayısı hurma vs eklemısdım
Deletedmom090 Yagiz1616 aralarında çok bi fark yok bebek irmiği sadece toz halinde oluyor. Normal veriyorum ben
Demir0101 Balcocuk2 ben ck fyda grdm hem tok turtu hem kılo alımı guzeldı hemde aynen kabz olmadı zaten ıslattgın suyla psıırınxe sekerı tadı ck gzl oluyo eskılerı unutmayım az kaldı ynıden yapmay😂
NaimeYilmaz Ek gıdaya başladığınızda bebek irmiği verebilirsiniz. Normal irmik hazım nedeniyle 8.ay öneriliyor.
Balcocuk2 Deletedmom090 bebek irmiği ince ben kullanmıyorum normal irmik kullanıyorum sizde verebilirsiniz dedim bir sıkıntı yok yani 🌸
Deletedmom090 Yagiz1616 ben bü zararını görmedim doktorumuzda tavsiye etti. Kaşık kaşık değil zaten püresini yaparken bi silme tatlı kaşığı kullanıyorum
Balcocuk2 Demir0101 aynen çok haklısın bende baya faydasını gördüm balkabağı çorbası da kabız yapmıyor
Deletedmom090 Balcocuk2 ince olması dışında bi fark yokki zaten püre yaparken oda eriyip gidiyor 🤷🏻♀️
Balcocuk2 Deletedmom090 aynen canım herkesin her dediğine takılma lütfen buradaki çoğu anne birşey bilmiyor o organik şu bebek için allahım gına geldi artık irmik yani içinde ne fark olabilir anlamış değilim çorba da zaten kayboluyor pişince
Balcocuk2 Deletedmom090 çorbalarının içerisine somun ekmeğin içini kurutup iyice ezip bir kavanoza koyarsan çorbalara birer yemek kaşığı atarsan fazlası ile doyurucu oluyor aklınızda bulunsun