Ylztuna Anneler Sebamed kullanıyorum ama dalin şampuanı kullanmak istiyorum 5 aylık bebeğim sizce kullanmalımıyım?
Aselhafsa61 Ylztuna kimyasal içinde cok oldugu için onermiyorlar bubchen mustela bunlara bakin isterseniz
Kayraninanesi Ylztuna biz kullanıyorduk önceden sonra vücudunda kabarcıklar çıkmaya başladı doktora götürdüm sebamed ve mustela dışında başka bişey kullanma dedi bebek egzaması olmuştu
Hanifeikranur Ylztuna gözlerini kaşını banyodan sonra kıpkırmızı yapıyor hatta gözün içini bile , bu ay sebamede geçtik . Ona geçeceğine uni ye geç
Buse62 Aselhafsa61 bende dogdugundan beri mustela kullanıyorum memnundum ama sürekli bebegimin eli kafısındaydı kafasının arkasında sürekli kızarıklık kesince şampuanı geçti çok şükür mustela da tamamen dogal degil yani şimdi tamamen dogala döndüm çok şükür ne kızarıklık ne bişey
Ylztuna Hanifeikranur benimde çocuğumun bacakları kuruyor ayaklar sertleşmişti mantar falan demişti doktor acaba şampuandan mı kaynaklanıyor sebamed kullanıyodum o zaman 🤔🤔
2papatya Ylztuna kesinlikle mustela prematüre ikizlerime basından beri kullanıyorum ne alerji ne egzama bişey olmadık şükür
angelgirlSs Ylztuna cildiye doktoruna götürmüştük bebeğimizi sadece mustela önerdi canım 2 yaşından önce güneş kremi dahi yasak dedi
Gamzeli03 Ylztuna ben doğdu doğalı Dalin kullanıyorum imbir sıkıntı olmadı uni bayb çok kötü kokuyor sinek ilacı gibi her çocuk farklı bana iyi gelen başkasına iyi gelmez bizde bir sıkıntı olmadı
Bsecill Ylztuna dalin içeriği kimyasalla dolu bir şampuan maalesef ben hipp kullanıyorum memnunum bi deneyin dilerseniz
Lemonce Buse62 merhaba tamamen doğal dediniz hangi ürünü kullanıyorsunuz rica etsem marka belirtir misiniz teşekkürler
Buse62 Lemonce https://instagram.com/rahikimahtumurunleri?igshid=1xybymvx4atdv helal sertifikalı tamamen dogal ürünleri lavanta şampuanını bebek için kullanıyorum pişik kremi de çok iyi
Julijuli Dalin cok kimyasal dolu bütcenizi bilmiyorum ama mustela kullanın biz la roche posay a gectik 59 tlye aldım hem vucudunu hem saçını yıkıyorum.önceden gözleri cok kasınırdı sırtı kasınırdı hepsi gecti demekki dalin yapıyordu.