kubra_ Kızlar ben sleppy 3 numara kullanıyorum fakat kenarlardan taşma oluyor hep bebeğim iki aylık neredeyse kakasını her alışta kıyafetlerini de değiştirmek zorunda kalıyorum siz hangi markadan memnunsunuz
Kelebek72 kubra_ bizde sleepy kullanıyorduk ama dediğiniz gibi çok taşma yapıyordu ve kızım sürekli pişikti prima ya geçtik memnunuz
Asel0309 kubra_ Prima premium care. Yeğenim var 1.5 yasina kadar prima premium kullandi simdi prima aktif kullaniyor. Benim kizimda 80 gunluk prima priemium care kullaniyorum. Daha 1 taşma veya pişik yaşamadık 😊
Deletedmom388 kubra_ Bir sürü denedim ama hiç taşırmayan tek bez prima premium care oldu,onunla devam ediyorum uzun zamandır
Ruzgarbaby kubra_Aynı sorunu canbebe de yaşadım 3 aylık 4 numara prima aktif bebek kullanıyorum cok memnunum suan da canım
Melindaninannesi kubra_ Molfix yeşil paket taşma yapıyordu. Ama pure &soft olanı harika yapısı da pamuklu 👍
Aselhafsa61 kubra_ ben molfixnpurosoft dan memnunum sleepy kullandım prima kullandım.molfox kullandım beğenmedim ama molfix puro soft baya iyi