MervEslinArden Bebişlerinize varmı yapan sosyal medyada sürekli denk geliyorum millet deli gibi 6.ay kınası için konseptler bindallılar hediyelikler kınalar vs vs🤷♀️
Limonkizvera MervEslinArden merhaba yani bende eğlencesine arkadaşlar kuzenler falan yaparız diye düşünmüştüm ama Allah aşkına korona varken yapanda aşırı rahattır heraldr şu donrmdr vaka sayısı olmuş 5000 küsur 😬😬😬😬
Twinmomdd MervEslinArden Ben onu ilk defa arkadaşım kızıma yaparken gördüm bizde olmadığı için bilmiyordum hiç
MervEslinArden Mom14 sen alınma bacım akşam akşam tartışma çıkarma şahsına edilmiş bişey yok bence cevaplamadan geçe bilirdin
Twinmomdd MervEslinArden Bana biraz gereksiz masraf gibi geliyor açıkçası sünnet düğünü yapmakta aynı şekilde yapana saygım sonsuz tabiki
Mom14 MervEslinArden tartışma çıkarmıyorum şahsıma zaten bir kelime edemezsin o ayrı. Senin ben yazma uslubuna takıldığım için o şekilde yorum yazma gereği duydum birşeyleri örnek verirken deli gibi denmez saçma sapan şeyler diyebilirsin mesela.
Mom14 MervEslinArden zaten bu yazdığınız yorumdan sonra üslubun bi kere daha ne kadar önemli olduğunu anladım seviyenize düşemeyeceğim iyi günler diliyorum. 🖐🏻
Umelike MervEslinArden bu zamanda zaten yapamam ki yapanlara bişey diyemem tabiki ama ben yapamam yani isterdim tabiki şöyle güzel bir şey yapayım ama sağlık olsun 🤷♀️