Tazeannecik Grkemyktas bana günde 2 kere verebilirsin demişti doktorumuz. 10 damla yani. Fazla mıdır 10 damladan.
AlyaBaby Grkemyktas kasıkla vermıyormusun canım fazla oldugunu görüp döküp tekrar verseydın keşke 🥴 bence doktoruna sormalısın
Grkemyktas Balcocuk2 damlamıyordu tıkaçına birşey olmuş bende kapağın ağzını çıkardım hafif dökeyim dedim baya hitti bi anda
Htcduru Grkemyktas normalden farklı olursa çocuk doktora götürün tahminimce ishalle atar gibi geliyor bana ama bitkisel bi damla bisey olacağını sanmam ama farklı birsey görürseniz hemen doktora goturun
Grkemyktas AlyaBaby damla ile veriyorum ama damla kapağı tıkanmış bende şişenin ucundan damlattım gözüme çok geldi bi an
AlyaBaby Grkemyktas tamam damla seklınde de sen anladıgım kadarıyla agzına damlatoyorsun ben kaşıga 5 damla damlatıp öyle veriyorum
Gungun Grkemyktas bişey olmaz ben ilk kullandıgımda günde 3 kez 8 damla vermştm 1 hafta boyunca :( diğer damla gibi sanmışımama birşey olmamştı
kuzeyto Grkemyktas bi sey olmaz canim, gunde 10 damla alanlar var. Zaten yuzde yuz etkili bi ilac degil
kuzeyto Grkemyktas ahhh benimki de daha 40 gunluk, 3 aydan sonra duzeliyo diyolar yasayip gorucez beraber😂