Miniktavsan
Ya kızlar az önce acayip bişey yasadık herşeyde de doktora koşmak istemiyorum belki basına gelen vardır diye yazıyorum buraya.. Hip sütlü elmalı kaşık mamasını kızıma aksamları 1 kere veriyorum bu 5 6. Falan olabilir çok severek yiyo bu zamana kadar bişey olmamıştı ama az önce ağzının kenarları boynuna doğru alerji gibi kabardı büyük büyük vucudunda yok sadece dediğim kısım. 10 15 dk falan öyle kaldı şimdi yavas yavas geçiyo. Mama dokunsa daha önce de olmazmıydı? Bide kızımın teni çok hassas hemen kabarıyor kızarıyor bu sefer yerken mamayı çok bulastırdı yüzüne çenesine ellerini sürdü acaba ondan mı oldu diyorum? Bide tadımlardayız biz 3 gündür avokado veriyorum onda da hiç bişey olmamıştı şimdi mamadan sonra kabarmasının onunla Bi alakası yoktur heralde dimi
Miniktavsan
Bi fikri olan yok mu
Miniktavsan
🙆🏻♀️
AsilDorukAnnesi
[bilinmeyen] Merhaba bebeğim 3 aylık kakada geçmeyen mukus ve popoda kızarıklık var hiç diyetle uğraşmayıp pazartesi alerji testine götürücem bana diyetle bulmaya çalışmak biraz saçma ve uzun binsüreç gibi geldi 🤷🏼♀️
AsilDorukAnnesi
[bilinmeyen] evet malesef çok karışık bi durum bende kala tahlili yaptırdım temiz çıkmıştı doktor normal sümüksü kala diyo ama açıkçası ikna olmadım. Ek gıdaya geçtiğimizde daha ciddi sorunlarla karşılaşmaktansa bu yolu seçtim 🤷🏼♀️