Cileuc Evet hanımlar genelde bebeğim e yemeğini iki günlük yapar veririm ama söz konusu balık.Dün yapıp verdim de bugün de balık çorbasını verirsem bir şey olur mu bilgisi olan var mı acaba ?
Mom091 Cileuc balık çorbasını nasıl yapıyorsunuz? Doktor bana palamutun sırt kısmı çok faydalı özellikle orasından yapsan iyi olur dedi ama nasıl yapacağım hiç bilmiyorum
nursocum Cileuc o zaman yapabilirsiniz bende araştırmıştım hatta az önce somon yedi ama taze yarısını pişirmedim ben
Cileuc nursocum ya işte 2 gün veririm diye yaptım tam parça şimdi aklıma geldim balık acaba sorun olur mu diye.Teşekkür ederim Buarada 🙏
Sarikuzumalp Cileuc rica ederim canım benim ertesi gün tek veemediğim şey ıspanak. Aklında bulunsun ıspanak ısıtılınca zehirleme oranı yüksekmiş 😊
Cileuc Sarikuzumalp Yapma ya çorbasını vermişimdir ertesi gün ıspanağın…ee bunun içinde teşekkürler madem 😊😄
Cileuc Almina06 9 aylık pişirdikten sonra çatala yoldum zaten küçük küçük parçalar haline geliyor.sebzesini de küçük doğramıştım
Portakal Cileuc ben yemeklerini taze yapıp yedirme düşüncesindeyim ama balık çorbasını hiç riske atıp yedirmezdim😃