Zamazingo Nasıl gidiyo hanımlar? Yavaş yavaş oturtmaya başladınız mı?Uyku düzeniniz nasıl? Yavaştan tadımlara başladınız mı?Bizim gece 10 kere uyanıyodur dişler çıkcak ama çıkamadı bi türlü.Ve sürekli huysuz kucak delisi çok yorgunum😑😑
Nesizade Zamazingo aynı şeyleri yaşıyoruz 5 ay 1 haftalığız geceleri 10 kere kalkar memede uyumak ister yerde 2 döner sonra mızırdamaya başlar . Tadımlara geçtik havuç patates püre yapıp verdim yoğurt tattırdım bu akşam da pirinç unuyla muhallebi yapacağım .çok emmiyor artık sürekli bi yerleri izlemek istiyor
Melismise Zamazingo aynı sorunlar bizdede var canm özellikle gece uykusu allak bullak olmuş durumda bende bişiler tattırıyom su veriyormm cayda veriyorm bazenn
Mom98 Zamazingo 5ay 11günlüğüz gece uykularımız berbat en kısa sürede düzelir umarım sürekli kucak istiyor bu ara diş etleride şişti oturmayada başladık tadımlarada 🐣
Anne06_ Zamazingo 5 ay 18 gunluguz oturmaya başladık dis etleri hafif sis ne bulsa ağza götürüyor salya durmuyor sürekli mizmiz gece uykuları hic söylememe gerek yok sanırsam.dis çıkarak bir turlu çıkaramadı 4. Ay doktor kontrolünde takımlara basla yavaştan demesi ile 3 gun kuralı ile herseyden minik minik tattirdim simdi ise pure yapip veriyorum sukur ek gıdaya acik o yönden şanslıyım
Zamazingo Nesizade Ben henüz geçmedim tadımlara doktor kontrolümüz var salı günü doktora danışıp tadıma geçicem.Siz doktor kontrolüyle mi başladınız
Nesizade Esrans havuç ve patatesi haşladım hafif kendi suyuyla birlikte ezdim kaşıkla en sonda süzgeçten ezerek geçirdim çok güzel bi püre oldu zaten toplasan 5-6 çay kaşığı oldu az yaptım tatsın yavaş yavaş diye.bi de pirnç unundan mama deneyeceğim bakalım zayıf çünkü benim oğlan
yigiteymen0125 bizde 5 ay bi haftaligiz cok mizmiz surekli kucak istiyor oyun istiyor ben hic purelere gecmedim yogurt falan tattirdimda 3 gun kurali nasil oluyor bide pure versem hangi pureleri nasil yapip vermeliyim bana yardimci olursanz cok sevinirim