Aynuradem Merhaba kizlar 10gun once testim pozitifti bugun aradilar ne sikayetim oldugunu sordular bende sadece tat koku almama war suanda testi tekrarlayacaz dediler basina gelen warmi ikinci kez pozitif çıkarmı genel olarak iyiyim biseyin yok basina gelen yazarmi lutfen🤦🏻♀️
Seherronya Aynuradem ikinci testi yapıyorlar mı ? Bize yapmadılar 10 gün sonra arayıp bitti karantinanız dediler
Neib Aynuradem 2. Testi istersen yaptırıyorsun canım,eşimde geçirdi,10 gün sonra 2. Testi yaptırdı yine pozitifti,2 gün sonra 3. Testi yaptı yani 12. Gün negatife döndü negatif çıktı
Hemanjiomluminik Aynuradem çok geçmiş olsun. Benimde 8. Günümdü bugün. Bende 3 günde geri geldi koku. Tat nerdeyse hiç gitmedi. Ama üşüme terleme oldu bir müddet. Koku zamanla gelir. Eşimin mesela yeni gitti.ben de 15. Gün test yaptırıcam özelde mecbur. Bakalım inşallah negatif çıkar. İnşallah sizinde tez zamanda negatif olur
Aynuradem Esim bunalima giriyo resmen bi 14gun daha karantina olursak die of bende vicdan azabi cekiyorum 😫
Gunesasel Tat koku kaybı uzun süre kalıyor ama 14 üncü gününde yaptırırsan testni daha iyi olur genelde ama negatif çıkıyor
Neib Seherronya normalde zorunlu değil canım ama mesela eşimin iş yeri negatif sonucu görmeden işe almadılar beklettiler ama evde olunca mecburi değil diye biliyorum
Esme Seherronya görümcemi de almıyolar 2. Teste dün bitti karantinası pozitifti oda geçen haftalarda karantina bitince tekrar test yapılmasj lazjm asılnda
Hemanjiomluminik Seherronya evet ya yapmıyorlar. Ben de istedim anneme gidemedim aylardır.en azından negatifsem giderim dedim ama sanırım özelde yaptırıcam.
SEREZ Valla canım benim 8. Günüm karantinada hala tat koku yok banada test yaparlar mı acaba 10. Günde devam ederse
Aynuradem SEREZ 9.gün geldi bnm tatda kokuda cnm insallah seninde gelir herkese yapmiyomuslar test ama mecburda degilmis ama icim rahat etsin die yaptirdim ben yarin cikicak sonuc
SEREZ Aynuradem yarın son günüm inşallah gelmiş olur ağzımın tadı geldide koku hala yok 😢 çok geçmiş olsun canım tekrardan test sonucunda negatif çıkar inşallah