Burcu-Evren Herkese merhabalar elimde 2. El Joie marka mama sandalyesi var. Pek kullanmadık oğlum kucakta yemeyi sevdiğinden ötürü 150 tl ye yeni alıcısını bekliyor. Şimdiden hayırlı olsun.
Burcu-Evren Zynq istanbul ilindeyiz. Joie nin mimzy modeli yanlış hatırlamıyorsam ama ayaksız olanı. Bir dönem e bebek te satıştaydı
Zynq Burcu-Evren Eğer İstanbuldaysanız direk gelip alabilirim. Sadece modelini yazarsanız sizi yormayayım, özelliklerine bir bakmak istiyorum.
Burcu-Evren Zynq 3 kademe koltuk pozisyonu var. Boyu uzayıp kısalabiliyor ön tablası 2 parçalı bulaşık makinesinde yıkanıyor. Katlanıp bir köşede durabiliyor. Bebek kucaginizdayken açılabiliyor.
Yaren7979 Burcu-Evren dolaptan kredi kartı ile alabiliyoruz o yüzden demiştim açarsanız hesap hemen alicam
Deletedmom5 Burcu-Evren herhangi bir yerinde bir sorun yok sanırım ☺️ Bu sandalyenin kılıfı çıkıp yıkanıyor diyebiliyorum ama? Bende almak isterim
Burcu-Evren Deletedmom5 sandalyenin kılıfı yıkanmıyor maalesef. Ama bir bezlik işi var. Sadece sandalyenin boyu ayarlanirken dikkatli olmak lazım.
Burcu-Evren Yaren7979 dolaba yukledigim zaman kargo ile göndermem gerek ve metal aksamı olduğundan kargo ücreti oldukça pahalıya gelecek. Bu yüzden yükleme yapmak yerine elden teslim düşünüyorum.