Linasuannesi Kızlar bebeğim 7aylık oldu altta iki diş var bugğnde bunları gördüm neden yanda bi fikri olan varmı yani üst ön çıkması lazım değilmi bileniniz yaşayanınız varmı?
Butterfly Linasuannesi tüm bebekler aynı şekilde çıkartmıyorki, bazı bebekler ilk yan dişleri çıkıyor
Misskokulum Linasuannesi gayet normal annesi masallah kuzuna görümcemin oğlu ilk kopek dişini çıkardı sıralama bebekten bebeğe değişiyor
Cicismoms Linasuannesi bizimde once ust yanda sonra ortada çıktı cnm her bebek farklı ama çok tatli duruyor büyüdükçe
Damla0x Linasuannesi dişlerin çıkış sıralaması her bebeğe göre değişir, kiminin ilk azı dişi çıkar kiminin köpek , büyütülecek bir olay değil
yayburcukadini Oyy inci taneli ❤️ Sıralaması farklı olabiliyor diye biliyorum. Yinede doktora sorun içiniz rahat etsin.
GamzeNazli35 Linasuannesi şahsi fikrime göre kehribarın bi etkisi yok. Olsaydı kızıma olurdu 🤔 çabucak hepsi çıkar inşallah 🙏
Linasuannesi Cicismoms bende komik dedim yaa üst yan falan nasıl olur acaba ön dişler tatlı oluyoda bakalım büyüsünde
Linasuannesi GamzeNazli35 bilmiyorumki belkide öyledir taktım ertesi gün patlattı belkide tesadüf bilmiyorum
GamzeNazli35 Linasuannesi bende ilk dişte öyle zannettim hiç zorluk çekmeden çıkartmıştı kızım. Ama diğer dişler felaketti. Şuan bile üst yan dişi çıkarıyor sabaha kadar uyku yok iştah yok 😓