Minnosumm Kızlar sezeryandan 2 ay sonra adet oldum bitti 10 gün sonra birdaha oldum o da bitti 10 gün oldu tekrar oldum sizlerinde mi öyle ne zamana kadar sürücek bu durum bilgisi olanlar var mı?
mavisimmm20 Minnosumm benim öyle olmadı sezeryandan sonra 3 buçuk ay sonra oldum bidaki ay 10 gün gecikti şimdi de 15 gün gecikti adetim adet duzenliszligi oluştu ama doğumdan sonra oluyormuş
Leylaaa93 Minnosumm benim öyle olmamıştı sadece 30 gün kanamam oldu ardından 3,4 gün sonra regl kanaması yaşadım bir daha 40 gün sonra olmuitu regl. Ama ilişkiden sonra hafif kanama oluyor uzun sürmüyor. Bence bi kadın doğum uzmanına muayne olabilirsiniz.
Parsannesi Minnosumm ah ben de 20 günde 3 kere adet gördüm şimdi 5 aydır olmuyorum sezeryanla mı alakalı acaba ya 🤷
DenizOzlem Minnosumm ben 3 ay sonra regl oldum, sonra da ayda bir olmaya devam ediyorum, sadece biraz gec geliyor her ay, eskiden hep gününde gelirdi, doğum sonrası olabiliyormuş düzensizlik ama sizinkini bilemiyorum
Prensannesi43 Bnde sezryn oldum 3 ay olmadm ondn sonra herzmnki gbi düznli oldu hc oyle bisi başıma gelmedi
Minnosumm Parsannesi olabilir bir doktora gidicem gostericem sende git bence 5 ay uzun bir sure canım
Myasmin Minnosumm doğumdan 4ay sonra regl oldum bitti 47gün sonra oldum ve 12gün sürdü bittikten 15gün sonra yine oldum
Deletedmom390 Minnosumm benimde aynen bu şekildi diyebilirim ama düzeliyir adet düzensizliği çok normal yani korkulacak birsey yok zamanla düzene girer insaAllah