BetulllMihra Bebeklerinizi en erken ne zaman oturtmaya başladınız bebeğim 3 aylık ama kucağımızda hep oturmak istiyo sanki kendini öne doğtu ittiriyor ana kucağında yatarkende kafayı kaldırıyor yamulup duruyo yatmak istemiyo sanki 🐣☺️
Emineyilmazz BetulllMihra 4 canım . Yani doktorlar kendini ne zaman hazır hissederse belli ediyor bebek derler 4 ideal bence yavaş yavaş
drn5410 BetulllMihra aynı benim kızım 🤭 4 aylık olacak 5 gün sonra ama kendini 6 aylık sanıyor sanırım yatmayacak sürekli oturacak 🤭 annemler çok kızıyor oturtma diyorlar ama zaten kendisi kafayı kaldırıp oturmaya çalışıyor sürekli destek olmazsam kızıyor bide 🤣
BetulllMihra Emineyilmazz evet daha çok erken biliyorum canım ama sanki öyke durmak istiyor çok aceleci bi kız 🙈
Amineeem Benim bebeğim de oturmak istiyordu 3 aylıktan sonra elimle destekleyerek oturtmaya başlamıştım doktoruma soylemistim oturmak istiyorsa oturttur bebeği gelişimleri gayet iyi diye siz bı doktorunuza sorun öyle oturtturun derim :)
Emineyilmazz BetulllMihra benim kızımda öyleydi canım sürekli kafa kaldırırdı ben oturttum valla millet şey derdi kemiği batar beli Kayar bilmem ne 😂 inanma yani
drn5410 hirazls biz destekleyip oturtuyoruz🤭 ama çok uzun soluklu değil tabiki 😬 ne kadar doğru bilmiyorum ama pek aceleci kendisi anası gibi 🤭