32 günlük bebeğim var ve her anne gibi tek derdim doyuyor mu. Göğsümü veriyorum bazen on dk içinde uyuyakalıyor doymadı endişesine düşüp uyandırıyorum yine iki dk içinde aynısı oluyor. Bazen 20 dk emiyor. Geçen gün doymadı die sağdığım sütten verdim kusturdum çocuğu. Dün gece doymadı diye yine verdim hakkaten doymamış yedi ve direk uykuya daldı. Çözemiyorum ben artık 🤦🏻♀️ Göğsüm biraz boş olsun doymuyo sanki. Siz neler yapıyorsunuz anneler tek miyim ben böyle olan
Beriltalay bebeğiniz gün içinde tuvaletini yapıyorsa doyuyordur. Bebekler bu dönemde ne kadar emzirirseniz emerler. Reddetmiyolar genelde
Beriltalay aynı durumdayız valla bende anlayamıyorum, normalde tek göğsümü emince doyuyo ama bazende doymuyo 😂 gazını çıkardıktan sonra ağlamaya devam ediyo tekrar emziriyorum, bazen tek göğsümü emince kusuyo bazen 160cc veriyorum kusmuyo 🤦🏽♀️Çok arada kalıyorum 😒
Beriltalay bende öyle dusunuyodum aylık kontrolune götürdüm 1 kilo 100 gr almış yani doyuyor çişi nasıl mesela benımkı sürekli emiyo emmek istiyo sütümde dolu dolu degil sanki ama surekli ciş yapıyo demekki doyuyo tek derdi meme emmekmiş yani öyle güvende hissediyo demekki
Beriltalay Daha çok küçük doyma hissi yoktur bebeklerde. Sen ne kadar verirsen emerler fazlasını kusarlar. Bende doymuyo mu acaba diye çok endişe ediyodum. Emerken uyuduğunda 1 saat sonra falan diğer göğsümü veriyordum. Her fırsatta emziriyodum. Merak etme doyuyordur. ☺️ Fındık kadar mideleri var zaten illaki doyar. Kilo kaybı yaşamadığı sürece doyuyormu diye endişelenme. Daha küçük olduğu için emerken çok yorulur az emmeleri çok normal. Zamanla doyduğunu daha iyi anlarsın. ☺️
Beriltalay yine senin bebe okadar emiyo benimki 5 dakika emiyo ama her yarım veya saatte bir emmek istiyo biz 4 aylık olacaz ama kilo alımı iyi olmadığı için mama takviyesi verdi doktorumuz. Önemli olan çiş sonra kilo canım onlara dikkat et anlarsın
Beriltalay bende hep tedirgindim doyuyor mu doymuyor mu diye . Doktorumuza sorduk o da kilo alımında sorun yoksa ,sürekli bi ağlama hali yoksa ve çişini günde 5-6 kez yapıyorsa doyuyordur dedi. Sadece benim bebeğimde kilo sorunu olduğu için ben yanlış emziriyormuşum. bir memede 15-20 dakikadan az durmasın dedi çünkü ilk önce sütün sulu kısmı gelirmiş sonradan yağlı kısmı gelirmiş ki bebeğe kilo aldıran da oymuş.
Tunti yapıyor evet çok Şükür haklısınız ama işte insan tereddut etmiyor an anı tutmayıncaa 😊
Gzd valla sanırım böyle böyle buyicekler bende de durum aynı çünkü. Anı anını tutmuyor 😊
Annehulu bende şimdi geldim benimki de 1100 almış doyuyor kesin dediler. Anları anlarını tutmuyor bizde ondan telaş ediyoruz işte 😊
TugsemEce genel anne endişesi desenize 😊 haklısınız aslında tamamen biraz zamanla sistem oturur 😊
Beriltalay aynen öyle oh maşallah iyi almış seninkide dert etme ne zaman istersw emzir ben her agladıgında memeyi dayıyorum diye dalga geçiyolar benle 😂 ama napim cocuk öyle susuyo 🤷🏻♀️
Beriltalaybu durumda bana biraz tanzikli sut olma ihtimalini düşündürdü
Beriltalay Evet aynen öyle. Doymuyo diye gecenin bir yarısı eşimi gönderip mama aldırmıştım. Tabi sonra sürekli kustu falan. Meğer muzurluğundan ağlıyomuş. Doktorumuzda dedi mama verme aç değil bu sadece huysuzluk yapıyo diye. O gündem beri mama falan vermiyorum. Sadece dışarıda emziremeceğim durumlarda mama veriyodum. Son günlerde onuda vermiyorum. Artık 3 saate kadar emmeden durabiliyo. 😂