Damla2816 14 günlüğüz ilk 2 gün sezeryan olduğum ve meme ucum çıkmadığı için hastanede mama verdik sonrasında da hiç meme tutmadı 😔 emzirmeye çok uğraşıyorum ama memeye gittiği An ağlamaya başlıyor 🥺 emmesi için ne yapabilirim
MotherQueen Damla2816 Facebook emzirme akademisi sayfasına üye olun emzirme danışanları ücretsiz yardımcı oluyorlar
Kirpapatyasi1 Damla2816 silikon meme ucu alabilirsiniz. Sağabilirsiniz. Biraz sağdıktan sonda çıkan meme ucunuzu verebilirsiniz tutması kolay olacaktır
Egemen26 Damla2816 Damla2816 canım önce sakin ol benegını kucağına sakınce al görüşüne biraz sütünden sür sonra ağzına tutmaya çalış ucundan çekiştirip ağzına sokmaya çalış ilk baş zor oluyor biliyorum ama sen öyle yaptıkça o tutacak lütfen pes etme bak göğüs ucun yoksa pompayla çıkar süt sağlama gerek yok ucu hafıf çıksa yeter ucu çıktığı gıbı benegın ağzına ver süt sürerek emin ol tutacak
uykusuzMoMm Damla2816 valla bıberona alıstıysa unutması zor ben her turlu emzırme pozisyonunu denedm saatlerce mama vermedm ac kalınca emer dıye emmedı inşallah sizinki emer
Kirpapatyasi1 Damla2816 benimde tutmadığı zamanlr tutmamak için ağlarken bildiğim duaları sesli sesli okurdum ve tutardı. Allahın işi işte bi deneyin 🤷🏼♀️☺️