Alibatin canım benim iki bebeğim de grip oldu aynı anda kaç aylık bebeğin bilmiyorum ama ben ikisine de bu cezvede zeytinyağı hafif ılıttim ve içine büyük.bir diş sarımsak rendeledim birkaç dek demlendirdim sonra o yagla tabi sarimsaklari da elime alarak ayak tabanlarına komple masaj yaparak sürdüm güzelce ve kalın bir çorap giydirip yatirdim,aynı yaği sırtına ve göğsüne de güzelce sürdüm ve iki küçük havluyu ütü ile ısıtıp yagladigim yerlerin üzerine kapattım uyuttum,sonra ertesi gün buyuk bebeğime sadece doğal çörekotu yağı çok hafif ilitip gene aynı şekilde ayak.tabanlarina göğüs ve sırtına güzelce mesaj yaparak sürüp ılık.havlu kapatıp yatırdım küçüğe bunu yapmadım çünkü daha yenidogmus çörekotu yağı alerji yapabilir ona diye sürmedim ona,ayrıca gün içinde mutlaka 2 kez ballı ıhlamur demleyip icirdim,küçük için ise bu karışımı kendim içtim sütten geçsin diye akşam olunca buhar makinasına serum suyu koyup burunlarina tuttum bitene kadar ve biraz bekleyip geniz ve burunları yumuşayınca otribebe ile çektim dolu dolu geliyordu zaten ikisinden de her bir burunlarina 2 damla gene serum suyu sıkıp bıraktım öyle,uykuya geçerkende doğal tereyağı eritip içine 1 tatlı kaşığı pekmez karıştırıp 1 kaşık ağzına şurup gibi verdim öyle uyudu elimden ne geldiyse yaptım yani ıhlamur felan içince zaten ter atmaya başladı yerledikce hemen üzerini değiştirdim saçlarının içine kadar terlemisse hemen ılık duş aldırıp üşütmeden giydirdim korkma hiç oda sıcaksa duş alması onu daha çok toparlıyor doktora gidip ilaç almamıza rağmen hiçbirini 1 kere bile icirmeden geçirdim çok şükür ama resmen seferberlik ilan ettim bu yaptıklarımı bir düzene sokup tekrarladim.