Burccu 50 gunlukken kontrol için gittiğimizde açıklık olduğunu ve düzeleceğini söylemişlerdi sonra 2 bucuk aylıkken tekrar kontrole gittik ama ölçüleri aynı dediler çift bez uygulatmadan hemen aparat takıldı.
Aysenur25 Biz de bugün çektirdik ultrasyon 60 61 çıktı doktor olmadığı için gösteremedik bilginiz var mı ölçüler hakkknda
ayis Mirve0109 Benim kızımında sağ tarafın biraz çıkıklık varmış çift bez bağlıyorum pazartesi kontrol var inşallah geçmiş olur ya korkuyorum Düzenlmemiştir diye doktor çok değil dedi ama ..😞Rabbim herkese hayırlı şifalar versin İnşallah..
Mirve0109 @Aysenur25 internetten arastırırsanızda 60 ve 60 ustu normal kabul edılıyor ama tabıkıde doktora gösterın o daha bılır
Mirve0109 @elma111 hayır gorunurde hıc bı fark yok haraket eksıklıgı vs de yok hersey normal gozukuyor ama asırı derecede cıkık olması durumunda bacak boyları farklı oluyormus fark edılebılıyormus o zaman. Ultrasyon yada fılmde belli oluyor sadece
Pelinzade Ya bize randevu bu ay verdiler üç aylığı geçiyor kızım bir sorun olur mu yss geç oldu gibi geldi bende bir şey çıkarsa diye korkuyorum