tosbikannesiii Günaydın anneler oğlum alerjik 5.ayımıza girecez doktor ek gıdaya erken başlayalım tek tek tadım yapıcaz diye dedi ben blw ile başlamak istiyorum ama oğlum daha oturamıyor nasıl bir süreç izlemeliyim ?
Azizeguney tosbikannesiii blw için erken önce her şeyi ezerek ve küçük küçük vereceksiniz blw tekniği önüne koyunca eliyle yiyebileceği şeyler olması lazım ve dediğim gibi erken. önce ek gıdayı tadmalı ne olduğunu bilmeli mümkünse 8. ayda falan başlamalısınız
aliismom tosbikannesiii bwl ye 8. ay ve üstünde başlayın.. ek gıdaya gecince bebeğinizde gun gun degisiklikler göreceksiniz bir gün kaşığı tutmak isteyecek bir gün kendi agzina goturmeyi.. daha erken yani
Neib tosbikannesiii blw için oturması gerekiyor diye biliyorum çünkü kızım 8 aylıktan sonra desteksiz oturmaya başladı yoksa sürekli devriliyordu yani elinde yiyecek bişi varken devrilme ihtimali hiçte sağlıklı değil canım🤷🏻♀️
Azizeguney tosbikannesiii hayır o ayda başlanmıyor 6. ayda bir bebek pütürlü şeyler yiyemez ki eliyle tutup bi şeyleri yesin