Happies Merhaba, 2.ayımıza girdik bugüne kadar şiddetli gaz sancımız hiç olmamıştı ama 2 günüdür çok fazla gazı var. 2.aydan sonra başlaması normal mi başka bir sebebi mi var acaba
as_cn Happies ben de 2.ay da tam bitti ohh derken 3.ayimiza bi girdik gazdan acile gittik resmen. Ikınma neefes alamama renginde bozarma ile düsünebiliyor musun ne kadar korktuk baska bur sey var diye ama gazmış. 3.ayda biter demislerdi ben yasamadigim gaz sorununu yasamaya basladim birden.
linayagiz Happies canm su veriomusun bebeğine su vermiosanda kabızlık yapar. Kaynama ilitilmis su ver 2 yada 3 çay kaşığı günde 2 kere anne sütünden su alıp zaten ama diğer su ya da ihtiyaçları varma bagrsaklari çalışması icn gunde 2 kere su vereblrsn
Mrv33 Benim tam tersi 2. Ayda gazımız azaldı suan çok daha iyiyiz mevcut olan gazınıda damla kullanmadan kendisi rahatça yapabiliyor:) demkki herkeste Farklı
Happies as_cn bizimde o şekilde şuan alerjik bir durum olabilir mi diye endişe ettim ama alerjik bir belirti de yok başka
linayagiz Happies elbette veriyorum . Günde iki kere sabh aksm versenyeterli canm susuz olmzki her emdkten snra verilmzsadece ama şu ihtiycni karsilamallisin