BuseveMinigi Merhaba. Kyk yapılandırmak istiyorum ama borç ekranımda sadece 522 TL gözüküyor. Yapılandıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Toplam borç gözükmesi gerekmiyor mu? Yoksa 1 tanesiyle hepsi yapılandırılıyor mu?
Cgdmltr93 BuseveMinigi valla eşimin 10 bin borcu olmuş 17 bin. Üstünden 10 yıl geçmiş. İcra v.s de gelmiyor. Yapılandırılacak mı ne olacak bilen varsa bizi de aydınlatsın
mom20 BuseveMinigi kyk yı bir önceki yapılandırma ile ödüyorum ama siz yapılandırmanızı yapın e devletten bakın toplam borcu ve taksitlerin miktarlarını göreceksiniz .. bu yapılandırma ile de trafik cezası borcumu yapılandırdım peşin olarak ödeyeceğim epey indirim oluyor peşinde bilginiz olsun.
0110-ftm BuseveMinigi ben mezun olduktan 3 yil sonra idemeye basladigim icin icraya yonlendirilmis borclarim.vergi dairesnin mobil uygulamasini indirerek tum borclarimi goruntuledim her ay 400 ila 440 tl arasi yapilandirilmis bicrlarim vardi.7.500 tl idi odedim ver bitti cok sukur
Teomanannesi Cgdmltr93 benimde 11 bindi bakmadım ama çok faiz olmuştur ben vergi dairesine gidip öğrenip ödemeyi düşünüyorum hepsini ödeyince faizi siliniyor diye biliyorum yapılandırınca faizi de ödenecek
Cgdmltr93 Teomanannesi aaaa öyle mi bizde tamamını ödeyelım ozaman 7 bin faiz ödeyemem.. koca kredisi ödicez bu yaştan sonra 😂 ahh ahh..
Mert019 Ben maliyede çalışıyorum yapılandırıp tek taksitte ödemeniz faizi siliyor.taksit yaptırırsanızda birazı silinicek şimdilik başvurular alınıyor ödemeocakta
Esila15 Mert019 ben 1 sene ertelemiştim .erteleme olunca da faiz bindi . sonrasında her ay düzenli ödedim.. yine de yapılandırma yapabilir miyim bilginiz var mı
Teomanannesi Mert019 başvurular nerden yapılıyor peki e devletten oluyor mu vergi dairesine mi gitmek gerekiyor
BuseveMinigi Mert019 benim hiç gecikmem yok yeni başladık ödemeye ama virüsten dolayı ertelemek istiyoruz. 19.800 küsürlerde borcum
Mert019 Başvuru sürelerini kaçırmayın şimdi başvuru olucak ödeme ocağın sonunda tek seferde ödeme kyk borsalarında faizi sildigi için avantajlı durum varsa öle düşünün
BuseveMinigi 0110-ftm benim gecikmem yok daha bu yaz başladık ödemeye ama yasaklar gelirse zorlayacak bizi o yüzden 2 ayda 1 ödeme daha iyi olur. Sadece 1 tane 522 TL yazıyordu ben yapabiliyor muyum acaba.