Glsm_0 Kızlar 15 günlük bebeğim var göbek bağı bir hafta önce düştü hiç bir sorun yoktu ama şimdi baktım birazcık kanamış göbeği.. bu durum normal mi ne yapmam gerekiyo 🤷🏻♀️
cnsvm Glsm_0 Bizde yaşamıştık aynı durumu.Doktor normal olduğunu ve geçeceğini söyledi. Eğer geçmezse küçük bi işlem uygulanacağını söyledi.Doktorun söylediği zamana kadar da kendiliğinden geçti.Siz uğraşmayın bişey yapmayın deliğe,geçecektir o
ilknur06 Glsm_0 normal biz de yaşadık. Annem ene benim yanımda o vardı. Ben panikleyince normal olduğunu anlattı ve takip etti arttı mı devam ediyor mu diye. Sen de gözlemle devam ederse çokbasit ve acısız bi işlemle hallediyorlarmış😄sıkma canını sen geçiyor
irva Glsm_0 Bizimde 4.gün düşmüştü 9.gün baktığımda minicik bir kan vardı kurumuş.Batikon sürdük bir iki gün düzeldi.Daha da olmadı şimdi 13 günlüğüz.
canimoglum_2020 Glsm_0 aslında normal ama uzun vade de devam ederse k vitamini yapıyolar bebeğe bizde yaptılar bide gümüş nitratla yakma yapıyolar ( yakma derken acısız ) çubuk gibi bişey sokup bikaç kere çeviriyo doktor bu ama buna rağmen kanama olursa anotomik bi sorun olabilirmiş 🤷🏻♀️ Ama siz biraz daha bekleyin haftaiçine kadar felan
Nur1126 Glsm_0 göbeği düştükten sonra bizimde bir kaç kere kanadı dokyor çok normal korkulcak birşey yok kuru tut hiö birşeyde sürme enfeksiyon kapabilir dedi korkmayın kurduktan sonra bi kaç yıkamada o siyah kalan bişi var oda suda tamamen düştü
Glsm_0 Teşekkür ederim herkese ilk bebeğim malum her farklı bi durumda panik yapıp korkuyorum 😟 takip edeyim ben inşallah kendiliğinden geçer 🥺🙏🏻