Ppv Covit geçiren anneler bebeginizde öksürme hapşırma gibi belritiler yaşadınız mi yaşadıysanız geçti mi? Ben pozitifim 5. Günüm bebegim de arada öksürügo hapşırıyor lütfen bilgisi olan birşey yazsın,aynı durumu yasayan var mı?
Ozlmylmz Ppv canım bizde yeni atlattık bebeğim öksürüp hapşırıyordu sesi tamamen gitmişti hırıltı vardı burnu tıkanıktı bu arada kırkı daha çıkmamıştı şuan 47 günlük. Doktoruna götürdük birsürü test tahlil yapıldı doktor viral bi enfeksiyon geçiriyor muhtemelen covid dedi çünkü babası ve ben pozitiftik. Şurup ve fitil verdi çok dikkatli bi şekilde kullandım sürekli ama sürekli emzirdim ilaç kullanmadım. 3 4 gün boyunca çoçuğum uyumadı zaten düzgün 🤦🏻♀️ Sürekli burnunu açtım geçti gitti çok şükür . Sizde varsa bebekte kesin vardır zaten bu zıkkım virüs kendini belli edene kadar bulaşmış oluyo. Muhakkak önlemini alın bebeğinizi götürün bi doktoruna isterseniz . Çok ama çok geçmiş olsun bol bol emzirin.
Twinmomdd Ppv Evet canım benim bugün karantinada son günüm benim pozitif çıktıktan 3-4 gün sonra ikizlerim hapşurdular burunları aktı ama öksürük olmadı hiç
Ppv Ozlmylmz çok teşekkür ederim pozitif olduğum için evden çıkamıyorum,doktorumuz şikayetler artarsa 112 yi arayarak sağlık kuruluşuna gidin dedi o nedenle soruyorum
Ozlmylmz Ppv bizde aynı şekilde aradık 112 geldi hiçbirşey yapmadılar sadece ateşine bakıp gittiler bende sürekli ateşini ölçüyodum zaten. Hatta adam dediki ben sizin yerinizde olsam pandemi hastahanesine çocuğu sokmam kendi doktorunuz varsa ona götürün özel araçla gidebiliyorsunuz o şekilde gittik.
Pinarice Benimde 5. Günüm bugün bebeğimde burun tıkanıklığı var gece yatmadan ve sabah kalkınca serumla açıyorum