Beyazcikolata Kullanıp gerçekten memnun olan arkadaşlar. Uykusuna dalar dalmaz titreyerek kalkıyor bunun için çözüm olur mu ?
MomofOne Beyazcikolata ben diş icin almistim faydasini gördum gibi ama şey okumuştum arada ilik suda tutman gerekiyormuş ki o taşlar kötü enerjileri yok edip yenilensin diye. Eşim 1 hafta takmama izin versi sonra aile baskisindan dolayi cikartirdi ( erkek cocuk kolye mi takarmiş😒😒😒) ama yario bence
MasalsMommy Beyazcikolata Evet rahatlatabilir. Ayrıca diş döneminde, ateşlendiğinde falan da çok yardımcı olur. Ben kullanmaya başladığımdan beri bebeğim çok daha rahat. 2 gündür bulamıyorum kolyesini mesela, iki gündür huzursuz yine çocuğum🥺
OzgeBrs Ben gazı için almıştım. O zamanlar artık kolyeden mi tesadüf mü bilmem iyi geldi, geçti gazı. Daha rahat uyudu o sıralar. Sonra da büyüdü kurtulduk o dertten.
Beyazcikolata MomofOne Faydasını görmüşünüz neyseki 🤗 Ayy İnşallah bizde de işe yarar en güzel şekilde 😍 Bizde 4 aylığız diş etleri kaşınmaya başladı huzursuzlasti dün 8 de uyudu hanfendi 😰
tuubakly Ben de 4 aylık bebeğim için düşünüyorum. Diş çıkarıyor ve uykuları çok bölünüyo sürekli mızırdıyo huzursuz.. işe yarar umarım. Peki orijinali için hangi siteyi önerirsiniz? Sahte olanlar da varmış çünkü..
MasalsMommy tuubakly https://instagram.com/belgindal?igshid=fo98y8hm202p Bu profilde yazan numarayı arayıp sipariş verebilirsin canım, ben burdan almıştım. Taşların gerçekliği konusunda %100 emin olabilirsin
OzgeBrs Beyazcikolata inşallah ama diş için alan da çokmuş, demek ki var bi faydası. Denemeye değer bence 😀