Ebsay Merhabalar, ameliyat olalı bugün tam bir ay oluyor dikişimde küçük bir kısım kabuk bağlamış ve hafif kanamış o kabuk tutan yer. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Normal mi acaba?
Mihribann11 Dikisin alındı mı senin yoksa estetik olup alınmadı mı, enfrksiyon riski var gibi bu anlattiklarinla benim de agrilarim var
Ebsay Mihribann11 estetik dikişti ameliyattan bi hafta sonra kontrole gittim her şey normal demişti ama iki gündür küçük bir kısmında böyle bir problemim var 😔dikiş yerinizde mi ağrınız var
Mihribann11 Ebsay aynen ağrı vae benimde kendimi zorlarsam ağır bir iş yapınca yâda ani kalkışta, benimde dikiş yerim kırmızı kanamış gibi duruyor ama büyük 6hi ağrım yok çok şükür
Mihribann11 Kanama sanırım sızıntı olarak geçiyor dr ben şikayetlerimi söylediğimde kanama akıntı yoksa problem olmaz demişti, senin var istesene bi göster dr a kötü olmasin
Gamzerva01 Bende sezeryan olalı iki gün oluyor dikişlerim çok ağrıyor nefes dahi alamıyorum sizce normal mi bu kadar ağrıması 😕
SevilayOsmnalp Gamzerva01 normal canım hemde çok normal bol bol yürü su iç bi haftaya kalmaz duzelceksin inşallah