_hllzmrr Kızlar ilk defa böyle bir ağrı görüyorum dunden beri kaşlarımın üzeri agrıyo bir tür baş ağrısı çeşidi sanırım neden ağrır bileniniz varmı
Gaaak _hllzmrr sinüzit kaynaklı baş ağrısı yaşadığımda özellikle gözlerime ve kaşlarıma da zonklama tarzı ağrı girer . Sinüzitiniz olabilir.
irva _hllzmrr Benim bir süredir var.Sinüzitte çıkmadı ondandır diye düşünmüştüm.Doktorum sinirsel olabilir ya da gözlerle alakalı olabilir dedi.Göz doktoruna gidicem hala bir türlü gidemedim.
EslemDilan _hllzmrr geçmiş olsun. Muhtemelen sunuzitten olabilir. Ağrısını çok çektiğim için iyi biliyorum saçlarınızı asla ıslak bırakmayın çok tetikliyor ağrıyor
irva _hllzmrr Yok kbb’ye gittim sinizüt vs için baktı.Önce ona baktır sonra dahiliyeye gidersin eğer sinizüt çıkmazsa.Çok geçmiş olsun.😊
_Sedefpurrr_3 Uykusuzluktan dolayı olabilir. İleri derecede miyobum az miktarda astigmat ta var. Normalde ağrı yapmaz ama uyumadığım ya da sık uyandığım zaman kaşlarımın üstü ağrır
_hllzmrr _Sedefpurrr_3 cokta uykusuz sayılmam ama bu aralar asırı halszi yorgn bide nednese erkenden uykum geliyor
EslemDilan _hllzmrr en çok tetikleyen odur aşırı derecede baş ağrısı yapar, kurut bak farkı göreceksinnn