Mom0909 Kızlar 5 aylık olduk yeni bi süredir oğlum yattıgı yerden poposunu kaldırıyor ve belini öyle ilerliyor baya kaldırıyor atıyo gibi yapıyor kendini baska tarafa hareket ediyor bu normalmi yoksa bi anormallik varmı
Emir123ali Mom0909 oğlum 5. Ayında başladı sürünüyordu azda olsa kıçını yere koymak istemediğinden sürünmeyide unuttu şimdi yine kaldırıyor ama sevmiyor yerde durmayı yüz üstü durmayı sevmiyor ne olucak bilmiyorum 🤷♀️
Betult Mom0909 benim oğlum da 4 aylıkken başladı popo kaldırmaya daha sonra ellerine kuvvet verebildi. Sonra komanda gibi gitti şimdi 5 aylık emekliyor. Ama popo hala havada. Hatta twerk yapıyor diyorum ben 😁
S_ozlem Benimkide oyle 6 aylik olcaz 5 1 aydir oyle yapiyor ki cok normal bu sekilde emeklemeyi ogrenecekler
Mom078 Mom0909 Benim kız 8 aylık olacak asla totisini kaldırmadı emekleme çabası yok yürüme girişiminde😂
Mom0909 Emir123ali bizimkide yüz üstü sevmiyor ama ben her gün kısa süreli yüz üstü yatırıyorum önüne bişey koyuyorum hareketleniyorl😄az da olsa duruyor kaslar gelişir demişlerdi sizde öyle yapın bide
Eslemim61 Benim bebegimde 6aylik ama hiç sevmiyor yerde durmayı emeklemiyor bile sadece surekli dönüyor ne zman emekleyerek acaba😇