Divine Arkadaslar 45 gunluk kiz bebegim var bezini actigimda pembemsi kan gordum doktordan yarin icin randevu aldim ama korkuyorum Basindan boyle bir olay gecen var mi ??
Mavim Divine gayet normal korkmayın yumurta rezervi oluştuğu için kız bebeklerde hafif pembemsi kan normal içiniz rahat olsun
yildirimfamily Divine eger cisini yaparken olduysa doktorum sivi azligindan demisti ama eger kakasini yaparken olduysa süt alerjisi olabilir demisti genede korkutmak istemem boyle biliyorum siz doktora mutlaka sorun🙏
dnzozkn canım kızcocuklarında oluyormus adet kanamsı gibi ufak kanlar geleblrmiş normal demişti doktor ama tabii görün ayrca ttruncuya yakın bir tenk ise idrar testi isteyebilirler bizimkinde turuncuya benzer renk var idrar test ve kültürü yapıldı ve idrar yolu enfeksiyonu olmuş yavrum 7gün boyunca iğne yedi
giz Benim kizimdada oldu o kan olayi. Dogumun ertesi gunuydu. Hemsireler az sivi alimindan daha cok emzir dedi. Ikinciyi yasayinca saglik ocagina gittm ordaki doktorda annedeki hormonlardan kaynakli bir kac defa yasanabilir durum emziren annelerin bebeklerinde dedi.. gercektende sonrasinda gecti cok sukur.