Tanemduygu Huuu kizlaaar nerelerdesiniz bebekler buyudu durumlR ne tanem 32 aylik oldu eskiden formdan cikmazdim simdi ara sira ugrar oldum ama bi vazgrcemiyorumda burdan ozluyorum.bildigin 💕
Hohomoromu Tanemduygu eski sayilirmiyim bilmem 2018 sonlarında kesfetmistim uygulamayı ozamandan beri buralardayım ☺️
Tanemduygu Hohomoromu İnsan kopamiyor oncr gebelik sonra bebeler 🙈 Gazi uykusu ilaci derken buyuduler
Deletedmom424 Hohomoromu ay ben de 2018 happ mom dan ayrilamiyirdum buraya göz gezdirdim ayrilamadim sonra da😁💞
Hohomoromu Tanemduygu keisnlikle mom dan burayı daha çok sevdim ama mom da herkes bı atarlı gebelik hormonları dan galiba 😅 şimdi burda yeni doğum yapanlari görünce kendime ne çabuk geçti zaman diyorum 🤗☺️
Ozge_AyazEfee Tanemduygu Nedeeeeen 🤗 Sanırım çocuklar büyüdükçe buradan faydalanacak pek bir şey kalmıyor, o yüzden ben de eskisi kadar sık girmiyorum e Bi de zaman da kalmıyor malum 🙈😄
Deletedmom9 Tanemduygu 30dan sonrasını ay olarak söylerken bile yoruluyorum. 30. Aya 10 gün kaladan selam öyleyse. 😂