Tantone123 Herkese merhaba kızlar internetten hangi sitelerden mama alıyorsunuz ben ilk defa alıcam eczane her seferinde zam yapıyor
Melikederinakinnn Tantone123 valla n11 hepsi burada e bebek civil joker babymall oralardan aliyorum eczaneden almiyorum daha pahali
Sarisey Tantone123 eczaneler hep fiyat farki koyuyor zaten. 60 liralik mamayi 100kusur lira istediklerini gordum. ebebek,babymall,joker,migros sanal market ben buralardan aliyorm hangisi denk gelirse
MelisNil Melikederinakinnn hiç sorma kazıklandım .. 400 gr SMA interntten 59 TL aldım. Eczanede 79 TL
Tantone123 Melikederinakinnn son kullanma tarihini nasıl görüyorsunuz teşekkür ediyorum bu arada cevabınız için
Melikederinakinnn Tantone123 yani son kullanma tarihine acikcasi bakmiyorum cunku mama da olsa ilac da olsa uretilen seyin son kullanma tarihi en az uc yil sonrasj vs oluyor mamada acildiktan en fazla dort hafta icinde zaten tuketilmesi gerekiyor sonra bozuluyor yani bu zamana kadarda hic oyle tarihi yaklasan mama vs olmadi hep 2021 2022 falan tarihler ki zaten hicbir kullanici eski tarih mama vs gondermiyor
Miraykiz58 Tantone123 eczaneleri takip edin bence. Ben evime yakın bir eczaneden aptamili 110a alıyordum 160 yapmışlar. Şimdi kızımı doktora götürdüğüm hastanenin karşısındaki eczanelerde 900gramı 114e buldum. Aynı şekilde annemlerin orda da yine bir hastane karşısındaki eczanede 108tlydi
Yarenmerveee Kuzular nerde oturduğunuzu bilmiyorum ama ben İstanbul Beylikdüzü’nde oturuyorum haramiderede Anpa gross var bu market Bağcılar Mahmutbey 212 AWM de var bide orda sma 50 TL büyüğü 95 yani şöyle diyeyim tüm mamalar piyasaya göre çok uygun