Benanneyimanne melikeeomeer bir aylık bebegın sacına nasıl cesaretle jiletle traş edıyorsunuz bıraz beklemelısınız şuan cok yumusak kafa yapısı
Busu melikeeomeer ben eşimin sakal için kullandığı traş makinasıyla kestim onun sesini duyunca misler gibi durdu ilgisini cekti 😁 çok tatlı oluyorlar kel kell 😍 bir de ben saç sadakasını sma hastası olan 5 bebek buldum havale yaptım fikir olur belki 💐
melikeeomeer Dilanacr sünnetir Yen’i doğan bebeğin saçı kesilir gramı kadar altın veya gümüş ihtiyaç sahibi birine verilir
melikeeomeer Benanneyimanne kardeşimin saçını biz 7 günlükken kesmiştik bi sorun olmamıştı ama babam kesmişti neyle kestiğini hatırlamıyorum
paputmoms melikeeomeer canım benim bebeğim 5 aylık eşim kuaför olmasına rağmen cesaret edemiyoruz siz nasıl cesaret ediyorsunuz daha kafası çok yumuşak kesmeyin zaten kendiliğinden doğum saçı dökülüp yenisi çıkacak bizim öyle oldu
melikeeomeer paputmoms bende kuaförüm acıtmadan ve dikkatli bi şekilde kestim sadece daha önce kesenlere sormak istedim neyle kestiniz diye😊